Upplevelser | Paket

Absolut Home

Boka guidad tur i samband med din vistelse hos oss

The Absolut Home Experience är en unik möjlighet att få lära känna Absolut från insidan. Filosofin, människorna och ambitionerna. Om du någonsin undrade hur Absolut blev så känd världen över, är det här du får svaren bakom framgången. Det är trots allt här varje droppe Absolut är destillerad.

Absolut Home Experience är en guidad tur, 90 minuter lång. Den börjar med en vandring genom husets olika rum, som alla har en historia att berätta, fortsätter till destilleriet och avslutas med att vi gör cocktails tillsammans. Efter ett besök på Absolut Home kommer du förstå att alla vodkor inte är lika.

 

Pris
                                                   
Med alkohol:
295 sek/person

279 sek/person (senior/student)
279 sek/person (grouptour >10 personer)
Utan alkohol:
245 sek/person

279 sek/person (senior/student)
279 sek/person (grouptour >10 personer)
175 sek/person (ungdom, 12-17 år)
Barn under 18 år endast tillsammans med målsman

Boka tillsammans med Matupplevelse på vattnet
525 sek/person (paketpris)

Matupplevelse på vattnet

Båten ”Svanen” tar dig från hamnen i Åhus till Rökeriets egen brygga, eller i omvänd ordning. Under resan serveras förrätten i form av ål- och räksnitt och valfri dryck. En unik upplevelse där du ser Åhus med omnejd från ett annat håll. – Bokas för minst 6 personer och upp till 24 personer. – Avgår/ankommer från/till båtplats 136 i Åhus Hamn – Turen tar 30 min Evenemanget måste förbokas på Rökeriet eller via telefon!

Pris
                                 

249 sek/person (enkel resa)

Åhus Vingård

Boka guidad tur och provsmakning i samband med din vistelse hos oss

Vingården i Åhus startades år 2004 – som en av pionjärerna inom kommersiell svensk vinodling – av vännerna Ronny & Gunilla Persson och Per & Kristina Persson.

Den första planteringen gjordes i maj 2005 och sedan dess har Åhus Vingård erbjudit möjlighet för odlings- och vinintresserade att vara ”sin egen vinbonde” utan att flytta söderut. Läs mer
Undan för undan planterades vingårdens 70 rader med sammanlagt 3 000 vinstockar.

Det har gått bra Ronny och hans vänner. Under årens lopp har vinerna från Åhus Vingård fått många fina utmärkelser. Läs mer. 2016 tog nya krafter vid Nu drivs Åhus Vingård av vännerna Jörgen & Karin Persson och Karin Birch & Carlo Tyrberg. Jörgen är lantbrukare, Karin P är textillärare, Karin B är marknadsförare och Carlo är IT-säkerhetsexpert

Pris
                                                   
125 sek/person – rundvandring
250 sek/person – rundvandring + provning

Boka tillsammans med Matupplevelse på vattnet
499 sek/person