Bröllop

Naturnära bröllop

På jakt efter en bröllopslokal i närheten av Kristianstad? Då har du hittat helt rätt. Hos oss kommer du nära naturen, långt ifrån stressen och får servicen precis som du vill ha den!

Vi hjälper dig att göra din bröllopsdag till något alldeles extra!

Canon foto 695

Rökeriets bröllopslokal ligger enbart ett stenkast från Kristianstad och erbjuder allt som blivande makar kan önska sig: lummig omgivning, närhet till vatten samt inte minst god mat och utomordentlig service. Gift dig på gräsmattan vid ån för att sedan gå den korta vägen genom äppellunden till restaurangen.

Brudfärd på Helge Å

Bröllopsmenyn skapas efter era önskemål. Tack vare vårt nära samarbete med lokala producenter och leverantörer kan vi erbjuda dekoration och dukning med allt från linnedukar till blomster. Varför inte göra bröllopsdagen ännu mer speciell och ta sjövägen till Rökeriet? På vår romantiska snipa serveras både mat och dryck.

Snipa vid brygga Barn, Brygga

Cateringlokalen ”Näckrosen” finns tillgänglig att abonnera, allt för att er dag ska bli så bra som det bara går! Självfallet tas menyn fram enligt era önskemål. Oxfilé med rödvinssås eller ugnsbakad lax med citron- och dillsås, eller kanske båda?

Båten Svanen

Med vår fina snipa får brudparet se den vackraste sidan av Åhus. Båten utgår från hamnen, bara ett stenkast ifrån Mariakyrkan & Torget. Det finns helt enkelt inget vackrare sätt att komma till oss på Rökeriet!

 

Vigsel och Mingel

Hos oss kan man faktiskt få ett fullständigt bröllop – från vigseln till nattamaten!

 

Dukning och dekoration

När man bokar ett bröllop på Rökeriet, så får man inte ett tråkigt paket som flera hundra brudpar före er har haft. Här får ni bestämma helt själv så att dagen blir precis som i drömmen! Självfallet finns vi här för er och kan hjälpa till med tankar och idéer.

 

Maten

För vissa det viktigaste på hela bröllopet, och för andra ska det bara fungera. Vilket du än väljer, så hjälper vi dig igenom menyn och tillsammans skapar vi rätterna med er som utgångspunkt! Väljer du den fina torskryggen, eller den lite mer robusta viltbuffén? Kolla in vår meny för tips & idéer – klicka här!

 

Personal

Vi har stor erfarenhet av bröllop och jobbar alltid med den närmsta servicen! När dagen väl är kommen, ska ni inte behöva bry er om något – det ska bara funka och eventuella problem ska bara lösas! 

 

Musik och underhållning

Allt från den fina sången vid vigseln, till DJ:n på festen – vi löser det!

Virtuell Rundvandring

Med Google Streetview kan du titta på vår fina lokal ifrån soffan. Klicka på bilden nedan, eller här!

Google Streetview