Hyra lokal

Vi fixar festen

Festlokalen på Rökeriet i Åhus passar för alla tillfällen. Oavsett om du planerar ett barndop, studentfest, släktträff eller födelsedagskalas gör vi din dag värd att minnas. Med vårt kraftfulla ljudsystem förvandlas dessutom lokalen enkelt till ett diskotek för dans och partaj.

Näckrosen - Rökeriet i Åhus

Lyckade konferenser

Boka din konferens hos oss på Rökeriet i Åhus! Vi har plats för 110 sittande och har all tänkbar modern teknik för givande presentationer och möt… Läs mer här!

Naturnära bröllop

På jakt efter en bröllopslokal i närheten av Kristianstad? Då har du hittat helt rätt. Hos oss kommer du nära naturen, långt ifrån stressen och får servicen precis som du vill ha den!

Vi hjälper dig att göra din bröllopsdag till något alldeles extra!

Canon foto 695

Rökeriets bröllopslokal ligger enbart ett stenkast från Kristianstad och erbjuder allt som blivande makar kan önska sig: lummig omgivning, närhet till vatten samt inte minst god mat och utomordentlig service. Gift dig på gräsmattan vid ån för att sedan gå den korta vägen genom äppellunden till restaurangen.

Brudfärd på Helge Å

Bröllopsmenyn skapas efter era önskemål. Tack vare vårt nära samarbete med lokala producenter och leverantörer kan vi erbjuda dekoration och dukning med allt från linnedukar till blomster. Varför inte göra bröllopsdagen ännu mer speciell och ta sjövägen till Rökeriet? På vår romantiska snipa serveras både mat och dryck.

Snipa vid brygga Barn, Brygga

Både cateringlokalen “Näckrosen” och Rökeriets restaurang finns tillgängliga att abonnera, allt för att er dag ska bli så bra som det bara går!

Självfallet tas menyn fram enligt era önskemål. Oxfilé med rödvinssås eller ugnsbakad lax med citron- och dillsås, eller kanske båda?

Upptäck Rökeriet med Google Street View!

Visste du att man kan gå runt på Rökeriet, utan att ens vara där? Jo, det kan man! Tryck på bilden nedan för att komma dit.

Google Streetview

100 procent kundnöjdhet

Vårt mål är att alla gäster som använder vår festlokal i Åhus ska bli 100 procent nöjda. Därför är vi väldigt lyhörda för dina önskemål kring allt som rör lokal, teknik och mat. Vill du också anordna din konferens eller privata fest hos oss? Kontakta oss redan i dag.

Canon juni juli augusti 2013 233