Rockafton – Grillbuffé & Helgrillad grislör 24 aug, 2019 (18.00)

Rockafton 2019

Denna dagen bjuds det på musik av lokala rockband. Förutom musik så serverar vi vår Grillbuffé & Helgrillad gris, samt mängder av tillbehör.

Tider (ca):

18.00: Buffén dukas fram
19.00: Matte
20:30: Armory
22:00: Slut – Restaurangen stänger senast 01.00


Artister 2019

Armory

Bandet uppstod inför Rock of Ages på Kristianstads Teater 2016 och har sedan dess också medverkat på krogshowerna Ages of Rock.

Medverkande:

Anders Hercules Andersson: Gitarr
Tobias Wernersson: Gitarr
Fredrik Skoog: Bas
Henrik Block: Trummor
Jonas Svensson: Keyboards
Filip Barna: Sång


Matte

Jag spelar som trabudur i snitt 4-5 gånger i månaden. Oftast tillsammans med Joakim Olsson som tidigare spelat på Rökeriet tillsammans med Jonas Svensson, men även själv då och då. Jag/vi har gjort/gör gig på Bånken, för IFK Kristianstad, för KIK, på O’learys, på Lilla P, hos Briggen på Hanö samt mängder av privata fester. Vi har även lirat på Kristianstad Rockfest och Helge Å-festivalen. Jag arbetar till vardags med att hålla musikstunder på olika dagliga verksamheter för personer med funktionsvarationer. Jag/vi spelar även en del på äldreboenden och för olika föreningar. Jag/vi har tidigare spelat på de numera nerlagda Taste, Aptit samt Bahlsam (restaurangdelen). Jag/vi har en repertoar på 400-500 låtar i alla möjliga sorters stilar…

Medverkande:

Mattias Nybble


Information

  • Grillbuffé inkl. entré: 349 kr/person
  • Åldersgräns: Ingen
  • Klädsel: Gärna!

Här finns menyn som serveras utöver buffén »

Du förbokar med fördel bord till kvällen. Berätta gärna för oss om ni önskar sitta under tak, eller utomhus där musiken håller till och det svänger som allra bäst.


Bilder från 2016!

I SAMARBETE MED DEGEBERGA SLAKTERIPRODUKTER!