Räkfrossa – Emil Sigfridsson & Jonas Svenssonfre 09 aug, 2019 (18.00)

Emil har sjungit hos oss i många år, och han är fortfarande lika populär! Karriären tog fart när han var med i TV3´s program Fame Factory, men de flesta känner nog mest igen honom som producent och musikalartist på Kristianstads Teater. 2018 tog duon, Emil & Jonas, hem Kristianstads kommuns kulturpris med motiveringen:

”Kristianstad kommuns kulturpris 2018 tilldelas två framträdande kulturpersonligheter som under många år tillsammans gett Kristianstadspubliken stora och uppskattade kulturupplevelser på Kristianstads teater. Genom sitt outtröttliga engagemang har dessa två entusiaster tagit den lokala musikscenen till en hög nivå och placerat Kristianstad på kulturkartan.

2005 började de sjunga och spela tillsammans i olika konsertsammanhang i södra Sverige. Sedan dess har de framgångsrikt fördjupat sitt samarbete och gemensamt skapat ett stort antal musikaluppsättningar, som inte bara lockar den lokala publiken utan också många besökare utifrån.

Den ene är initiativtagaren och producenten som med övertygelse, drivkraft och kärlek till genren också genom åren svarat för regi, scenografi, koreografi, sång och skådespeleri. Han söker omväxling – från familjeföreställningar till klassiker och rock’n’roll – och berättar historier med stort hjärta. Många är de musik- och teaterstuderande som, liksom han själv, lärt sig grunderna på C4-gymnasiet och sedan genom musikalföreställningarna fått möjligheten att pröva sina vingar och vidareutveckla sina talanger.

Den andrehar varit musikaliskt ansvarig kapellmästare och sånginstuderande i musikalerna på Kristianstads teater, såväl i Emil Sigfridssons uppsättningar som i Underhållningspatrullens. Han har med stabil hand visat sitt musikaliska kunnande och engagemang. Med mycket värme, glädje och en stor dos humor är han en entusiasmerande ledare för sin ensemble”.


Räkor, räkor, räkor, räkor och räkor! Våra fina, stora räkor finns på buffén tillsammans med passande såser, sallad, paj och olika sorters bröd. Samla vänner & familj och kom till oss för en helkväll med god mat, fräscha drinkar och underbar miljö.

Ät så mycket du orkar för 349 kr/person – för barn gäller 20 kr/år fyllda (ex. 6 år = 120 kr).

Här finns menyn som serveras utöver buffén »


Boka gärna bord (044-24 91 21) – eller kom obokad!
Välkomna!