Hanna La Fleur

Om Hanna La Fleur

Hanna har fötts in i sång- och musikbranschen med en pappa som ständigt turnerade med sitt dansband och med en mamma som ständigt sjöng i bilen. Några år senare har hennes CV fyllts på med diverse jobb såsom nyårsrevyer, julshow med Danne Stråhed, som serverande artist i Partyfabriken och otaliga konserter i olika sammanhang.

”RENT” var hennes första musikal på Kristianstads teater. Det gav mersmak och efter det har hon bl.a. gjort rollen som Bet i ”Oliver!”, Helene i ”Sweet Charity”, Baronessan Elsa Schraeder i ”The Sound of Music” och Lucy i ”Dracula”. Hanna har även medverkat i ”Sweeney Todd” som spelades på Lunds Stadsteater, ”Allt eller inget” på Hässleholms kulturhus. Våren 2015 spelade hon rollen som Mrs. Darling i musikalen Peter Pan.

När hon inte står på scen så ser man henne antingen springandes på agilitybanan, i rollen som makeup-artist eller framför elever som hon försöker inspirera till att spela och sjunga. Hanna har också ett ofantligt stort intresse för att göra tårtor, och framförallt dekorera dem.