Restaurang

Här finns något för alla

I vår restaurang erbjuds både fisk, skaldjur och kött. Välj allt från 3-rätters till en enklare lunch eller en macka, även barnen har att välja på och vid båda våra uteserveringar och i anslutning till terassen finns det lekplatser för dem att leka vid.

På vår terass är du ute, fastän du sitter inne! Njut av god mat & dryck till livemusik. Njut av solen på vår fina gräsmatta, precis intill Helge Å Vi har bryggor där du kan lägga till med din båt. Eller varför inte mingla här innan bröllopsmiddagen?

Våra menyer

  

klicka på bilden för att komma till respektive meny

Matupplevelse på vattnet

Båten ”Svanen” tar dig från hamnen i Åhus till Rökeriets egen brygga. Under resan serveras förrätten i form av ål- och räksnitt och valfri dryck. Väl framme på Rökeriet kan du beställa huvudrätten och på det en dessert tillsammans med vårt fantastiska kaffe, alltid nybryggt!

– Pris: 200kr/person (enkel resa)
– Bokas för minst 6 personer och upp till 24 personer.
– Avgår från båtplats 136 i Åhus Hamn
– Turen tar 30 min

Evenemanget måste förbokas på Rökeriet eller via telefon!

En snackis - turen med "Svanen". Servering av mat & dryck på båten, samtidigt som naturen bjuder på sig själv!

Här är alla välkomna

Här är alla välkomna stora som små. Efter maten kan barnen springa och leka fritt på vår stora tomt, samtidigt som föräldrarna får tid att prata klart. Självklart är lokalen handikappvänlig.

Stora ytor för barnen, sköna solstolar för de vuxna och självklart är våra fyrfota vänner också välkomna - vi bjussar på vatten!