Jobba hos oss

Vi söker dig!

Rökeriet mellan Åhus & Yngsjö ligger strax utanför Åhus, precis intill Helge Å. Verksamheten består idag av restaurang, delikatessbutik & catering. Sedan 1 april 2020 drivs företaget av nya ägare.

Vi arbetar med närproducerade, färska råvaror och okomplicerade men välsmakande rätter. Menyerna ändras ofta för att arbeta med säsongens urval. På vardagarna serveras dagens rätt, veckans fisk och vegetarisk samt våra klassiker. På helgerna serveras en varierad á la carte, med störst urval av fiskrätter men även kött och vegetariskt. Vi tillagar allt från grunden i vårt eget kök, och bakar/tillagar även våra egna kakor, bröd och desserter. Köket tillverkar också såser, pajer, röror mm till vår butik. Vi arbetar konstant med att förbättra våra produkter och utöka vår egen produktion. Sedan april 2022 röker vi vår fisk själva.

Tjänster

Just nu har vi inga lediga tjänster, men du är alltid varmt välkommen med din spontanansökan. 

Lediga tjänster

Kock med á la carte erfarenhet

Vi har höga krav på kvalitet och ursprung på våra råvaror och sätter höga krav på våra leverantörer, det innebär också att vi förväntar oss en hög nivå från personalen. Det är dock inte alltid förkunskapen som är viktigast, med ett gott mått ambition, tålamod och vilja kommer man långt. Vi ser dock att du har ett par års erfarenhet i branschen för att klara av arbetet. Det är också en fördel om du är van vid förändringar och omstrukturering och ser att det är skoj med förändringar nu och då. Vi drivs av idétänk och vägen från tanke till verklighet är inte lång.

Vi söker nu kockar med tillträde under våren. Vi intervjuar löpande och tjänsten kan därför tillsättas när som helst. Tjänsterna kan gälla både heltid/deltid och säsongsarbete.

Provanställning tillämpas under 6 månader.

Arbetet är förlagt både till dagtid, kvällstid och helger. Vi räknar med att du kan arbeta 2-3 helger i månaden. Vi ser gärna att du har körkort och tillgång till bil, då bussförbindelserna inte är de bästa. Dock inget krav!

Lön efter överenskommelse.

 
Märk din ansökan med ”Kock”

Ansökan och frågor – elin.rosander@rokeriet.se

Servitris/servitör

Vi söker nu personal för servering i vår restaurang under säsongen 2024 samt helger under vår och höst.

Vi söker dig som är över 20 år, men gärna äldre. Du ska till viss del kunna vara med och leda arbetet under dagens gång, därför är det en stor fördel om du har kunskap om branschen sedan tidigare och har viss vana vid att planera och leda arbete. Är du snabblärd finns möjlighet att utvecklas och växa i din roll. Det är också viktigt att vara strukturerad och kunna hantera en hel del stress med flera saker som händer samtidigt.

Det finns flera tjänster lediga. Upplärning sker på plats, men det är meriterande med kurs i ansvarsfull alkoholservering och tidigare erfarenhet av restaurangarbete. Hos oss är det viktigaste att ge god service, anta arbetsuppgifter med gott mod och bidra med god stämning i arbetslaget. 

Vi söker flera personer med start under maj och juni månad.

  • Flera tjänster, säsongsanställning juni-augusti med möjlighet till helgarbete resten av året. Möjlighet till förlängning finns.

 

Lön enligt överenskommelse.

Märk din ansökan med ”Servitris”

Ansökan och frågor – niclas.ekberg@rokeriet.se

Runner/Diskare

Vi söker nu personal för disk, städ och enklare servering i vår restaurang under säsongen 2023 samt helger under vår och höst.

Vi sätter stort värde i personen och erfarenhet är inte det viktigaste. Hos oss är det viktigaste att ge god service, anta arbetsuppgifter med gott mod och bidra med god stämning i arbetslaget. Det är också viktigt att vara strukturerad och kunna hantera en hel del stress med flera saker som händer samtidigt.

Vi söker dig som är över 15 år. 

Det finns flera tjänster lediga. Upplärning sker på plats.

Lön enligt HRF-avtal

Märk din ansökan med ”Runner”

Ansökan och frågor – linnea.lindberg@rokeriet.se

Butiksbiträde

Vi söker nu butiksbiträden för vår butik. I butiken säljer vi mestadels rökt fisk och färsk fisk men även ett stort utbud av andra delikatesser, såväl i lösvikt som färdigpackat. Vi producerar många varor själva i vår kallskänk, däribland såser, röror, sillinläggningar, mackor, pajer mm. Vi ser gärna att du har några års erfarenhet från branschen för att klara av arbetet. Det är också en fördel om du är van vid förändringar och omstrukturering och ser att det är skoj med förändringar nu och då. Vi drivs av idétänk och vägen från tanke till verklighet är inte lång.

Tidigare erfarenhet inom fiskbranschen är starkt meriterande, även om man med ett stort intresse kan tillgodose sig kunskapen efter intern utbildning. Även utbildningar inom livsmedelssäkerhet är meriterande.

Vi söker flera personer, med start under maj och juni månad.

  • 3 tjänster, säsongsanställning/semestervikarier maj/juni-augusti med möjlighet till helgarbete resten av året. Möjlighet till förlängning finns.
 
Lön efter överenskommelse.
 

Märk din ansökan med ”Butiksbiträde”

Ansökan och frågor – robin.eriksson@rokeriet.se

Sök redan idag!

Välkommen med din ansökan! Vi intervjuar löpande, vänta inte för länge med din ansökan!

För frågor om tjänsterna, kontakta Robin på robin.eriksson@rokeriet.se