Grillbuffé – Rockfestlör 26 Aug, 2017 (18.00-22.00)

Åhus Rockfest 2017

Denna dagen bjuds det på musik av lokala rockband. Förutom musik så serverar vi vår Grillbuffé samt mängder av tillbehör. Utöver buffén serveras ett urval av vår á la carte-meny.

  • Inträde & mat: 399 kr
  • Endast inträde: 100 kr
  • Åldersgräns: Ingen
  • Klädsel: Gärna!

Du förbokar med fördel bord till kvällen, på 044-24 91 21. Berätta gärna för oss om ni önskar sitta under tak, eller utomhus där musiken håller till och det svänger som allra bäst.

Vi presenterar: Filip Olsson & Tobias Wernersson!
Spelar först under Rockfesten.

Fille o Tobbe – Hårt rockande trubadurduo som genom åren gjort många olika saker inom musikbranchen. Men inte alltid tillsammans. Allt började i ett dunkelt källarförråd och mynnade ut i härligt gungande akustiska hårdrockslåtar. Living next door to Creedence får ni höra en annan helg.

 

Vi presenterar: Taste Good!
Spelar sist under Rockfesten.


Taste Good! Är en Funk/Rock trio baserad i Kristianstad. Bandet skapades under deras gymnasietid på C4 i Kristianstad, där de studerade musik. Under de fyra år bandet har funnits har de varit med i mycket musiktävlingar, exempelvis Musik Direkt, Live Karusellen och bland annat kommit 3:a i regionsfinalen i musiktävlingen Emergenza och därmed spelat på det välkända Kulturbolaget (KB) i Malmlö. Trion har släppt två EP på Spotify samt en musik video som finns på youtube. Nästa steg för Taste Good! är skivsläpp som kommer ske någon gång i höst.
Bandet har beskrivits som en ”blandning av Rage Against the Machine och Red Hot Chili Peppers”
”Det luktar illa med smakar gott”

 

Vi presenterar ytterligare ett band inom kort!
Bilder från Rockfesten 2016!