Rockfest – Grillbuffé & Helgrillad grislör 25 Aug, 2018 (18.00)

Åhus Rockfest 2018

Denna dagen bjuds det på musik av lokala rockband. Förutom musik så serverar vi vår Grillbuffé & Helgrillad gris, samt mängder av tillbehör. Här hittar du menyn som serveras utöver buffén

  • Inträde & mat: 399 kr/person
  • Endast inträde: 100 kr/person
  • Åldersgräns: Ingen
  • Klädsel: Gärna!

Du förbokar med fördel bord till kvällen. Berätta gärna för oss om ni önskar sitta under tak, eller utomhus där musiken håller till och det svänger som allra bäst.


Vi presenterar: Filip Olsson & Tobias Wernersson!
Spelar 18.00 under Rockfesten.


Fille o Tobbe – Hårt rockande trubadurduo som genom åren gjort många olika saker inom musikbranchen. Men inte alltid tillsammans. Allt började i ett dunkelt källarförråd och mynnade ut i härligt gungande akustiska hårdrockslåtar. Living next door to Creedence får ni höra en annan helg.


Vi presenterar: Sven Hahne Minor!
Spelar 19.30 under Rockfesten.


Sven Hahne – Sång
Jonas Sandquist – Gitarr & Sång
Marcus Eriksson – Bas & Sång

Jonas Sandquist
Jonas Sandquist är utbildad producent och har haft egna band i 39 år. Han har bland annat varit kapellmästare i Candela, släppt 2 cd-skivor med Colorstone som basist och gitarrist och numera jobbar han som ljudtekniker för Vocal Six.

Marcus Eriksson
Marcus har spelat bas i 25 år och har kompat samt spelat in tillsammans med många av Sveriges artister. Han arrangerar varje sommar en folkfest i Halmstad som lockar ca 10 000 besökare. Marcus spelar all sorts musik och nu senast i bandet Oktoberregn


Vi presenterar: Taste Good!
Spelar 21.00 under Rockfesten.


Taste Good! Är en Funk/Rock trio baserad i Kristianstad. Bandet skapades under deras gymnasietid på C4 i Kristianstad, där de studerade musik. Under de fyra år bandet har funnits har de varit med i mycket musiktävlingar, exempelvis Musik Direkt, Live Karusellen och bland annat kommit 3:a i regionsfinalen i musiktävlingen Emergenza och därmed spelat på det välkända Kulturbolaget (KB) i Malmlö. Trion har släppt två EP på Spotify samt en musik video som finns på youtube. Nästa steg för Taste Good! är skivsläpp som kommer ske någon gång i höst.
Bandet har beskrivits som en ”blandning av Rage Against the Machine och Red Hot Chili Peppers”
”Det luktar illa med smakar gott”


Vi presenterar: Kenta Kanon!
Spelar 22.30 under Rockfesten.


Kenta har snurrat skivor sedan 80-talet och gör sin 5 spelning hos oss. Mot kvällens slut rockar vi klassiker från 50-talet och framåt!

Bilder från Rockfesten 2016!

I SAMARBETE MED DEGEBERGA SLAKTERIPRODUKTER!